Chtěli byste zhubnout?

Rádi vám poradíme jak na to
a co byste měli správně jíst OBJEDNAT ZDE
Osobní jídelníček Osobní poradna
Právě se nacházíte:

STANDARDNÍ PODZIM ?

ÚNAVA, DEPRESE, NEMOCE, OSLABENÁ IMUNITA?

 

Opadané stromy a sychravé počasí působí na spoustu lidí nepříjemně. Často se lidé cítí více unavení, smutní a podráždění. Jak se tedy s přechodem ze slunných letních dnů do studeného šedivého podzimu vyrovnat? Příroda se ukládá ke spánku, dny jsou kratší a to působí únavně i na nás.

Goji bobuleUmíme Vám poradit. Buďte aktivní. Podzim je čas dešťů, ale to neznamená, že musíte celé dny trávit doma, Pokud nechcete, nemusíte své tělo trápit hodiny v posilovně.  Pokud to půjde, hýbejte se co nejvíce na čerstvém vzduchu a snažte se vyhýbat uzavřeným prostorům.

Pokud by na Vás únava stále útočila, zkuste svůj jídelníček obohatit o více vitamínů. Aby byl náš organismus fit a schopen bojovat proti podzimním virům a bacilům je důležité, aby byl náš celkový tělesný a duševní stav v pořádku. Toho nejsnadněji docílíme správnou životosprávou, otužováním, dostatečným množství vitamínů a minerálů. Spolehlivým zdrojem těchto látek je i kustovnice čínská (Goji). Proto doporučujeme Goji Ramissio 100% čistý přírodní koncentrát bez konzervantů vyrobený z plodů Goji. Jedinečné složení Goji dodá Vašemu tělu potřebnou energii. Osvěží, povzbudí a posilní Váš organismus. Dodá Vám pocit klidu a vyrovnanosti.

Pravidelným užíváním Goji prokážete nedocenitelnou službu svému tělu. Snáze budete čelit nepříznivým vlivům prostředí, ve kterém žijete. Prostředí, které ani z daleka neodpovídá představám o zdravém životním prostředí.

Goji působí blahodárně také na činnost jater a ledvin. Uvolňuje totiž energetické blokády a tak přispívá k lepší funkčnosti těchto orgánů. Kustovnice také účinně posiluje obranyschopnost a imunitu organismu.

Kromě vitamínů v sobě bobule goji nesou množství aminokyselin, které tvoří základní stavební kameny lidského organismu. V goji je celkem osmnáct druhů aminokyselin včetně osmi esenciálních, které jsou pro lidské tělo nepostradatelné. Plody kustovnice v sobě také ukrývají až jednadvacet stopových minerálů, jako je zinek, železo, měď, vápník, germanium, selen a fosfor. Minerály se podílejí především na udržování stálého prostředí v těle, stavebních a vstřebávacích procesech v organismu a na správném fungování orgánů a nervové soustavy.

 

Více informací: www.drinkgoji.cz                                                                                              

 

Objednat
Skupiny Google
Zdravé hubnutí
Navštívit tuto skupinu
Speciální výživa

Ke každému klientovi přistupujeme zcela individuálně, protože každý jsme jiný.

Více info
Jméno a příjmení
Město
Telefon
Email
Nejlepší čas pro zavolání
Poznámka