Chtěli byste zhubnout?

Rádi vám poradíme jak na to
a co byste měli správně jíst OBJEDNAT ZDE
Osobní jídelníček Osobní poradna
Právě se nacházíte:

Není tvaroh jako tvaroh

Některé věci se zkrátka vymykají normálnímu chápání. V případě ochucených tvarohů bez cukru mě napadají celkem tři otázky, na které nedokážu odpovědět :

 

1. Proč na trhu zaplaveném spoustou přeslazených tvarohových výrobků najdeme jen dva typy vhodné při snižování váhy?

Bez cukru jsou pouze tvarohy Ovofit od Polabských mlékáren ve třech příchutích a tvarohy Fitness od Madety (ale s nimi je to velmi složité – viz níže). 

 

2. Jak je možné, že firma Madeta vyrábí celkem 4 příchutě ochuceného tvarohu Fitness, které na první pohled vypadají stejně, ale bez cukru jsou jen dvě z nich?

Dávejte si tedy dobrý pozor, protože tvaroh Fitness jablko a cereálie je s cukrem (417 kJ a 14.7 g sacharidů) stejně jako Fitness tvaroh třešeň s vlákninou, který má ve 100 g 415 kJ a 15.3 g sacharidů.

Při redukci váhy je výborný: Fitness tvaroh ananas-kokos s třetinovým množství sacharidů a 286 kJ na 100 g nebo Fitness tvaroh jahoda-vanilka s pouhými 256 kJ na 100 g. Ve srovnání s Ovofity jsou chuťově jemnější, nadýchanější, skvěle chutnají.

 

3. Proč nesjou v nabídce všech obchodních řetězců? Kde lze Fitness tvarohy koupit?

Madeta je dost velká firma na to, aby si spočítala, že nejvíce potenciálních zákazníků žije právě v Praze. Snad,  je Madeta po pár měsících „nepřevede“ do cukrové podoby tak, jak se stalo u ochucených kefírových nápojů z Kunínské mlékárny. Tvarohy můžete zakoupit v prodejně Glóbus, Billa.

Objednat
Skupiny Google
Zdravé hubnutí
Navštívit tuto skupinu
Speciální výživa

Ke každému klientovi přistupujeme zcela individuálně, protože každý jsme jiný.

Více info
Jméno a příjmení
Město
Telefon
Email
Nejlepší čas pro zavolání
Poznámka